BENESTAR ANIMAL

Incentivar i donar suport a la creació d’una entitat animalista en defensa dels drets dels animals

Tenir cura i vetllar pels drets dels animals de companyia és el reflex d’una societat madura, sana i respectuosa. És responsabilitat de tots defensar els drets dels animals. Proposem desenvolupar campanyes de sensibilització respecte a aquest tema i donar suport a totes aquelles entitats que treballin i realitzin activitats i actes de sensibilització.

 

Campanyes i activitats de sensibilització en contra del maltractament i l’abandonament d’animals

Ens trobem davant un llastimós augment de casos d’abandonament d’animals, sobretot de gossos, i amb molts casos de maltractament lleu o greu a animals. Volem conscienciar de la necessitat de mantenir un tracte adequat i respectuós vers els animals mitjançant actes, xerrades, campanyes i tallers.

Ens coordinaren amb entitats destinades a aquests fins per tal de desenvolupar diferents propostes.

 

Campanyes de control dels animals de companyia (xips)

Tornarem a reactivar el cens dels animals “vilanovins” per tal de tenir un control exhaustiu.

 

Control de les colònies de gats i suport als voluntaris

Els voluntaris responsables de les colònies de gats desenvolupen una tasca molt important per al control i la supervivència dels gats “vilanovins”. Donarem suport a aquests voluntaris i augmentaren els recursos per l’aliment i per les campanyes d’esterilització.

 

Jornades de promoció per a l’adopció d’animals de companyia

Una manera de combatre l’abandonament animal, el maltractament o l’estada en protectores dels animals de companyia és el foment de l’adopció. Proposem desenvolupar una jornada anual per a fomentar l’adopció de gats i gossos amb coordinació amb les diferents entitats i protectores del territori.

 © V365 - 2018