ESPORTS

Ampliació i finalització de la zona lúdica-esportiva al costat de l’IES

Finalitzarem el projecte que vam iniciar al 2016, crearem un espai de rocòdrom, s’ampliarà la zona de l’Skate Park i la pista de bàsquet per poder dur a terme fins i tot competicions d’esports urbans.

 

Impulsar circuits d’activitat física a l’aire lliure (de passeig, running, bicicleta...)

Vilanova i el seu entorn ofereixen infinitat de rutes d’activitat física. Les senyalitzarem i les adequarem pel seu ús recreatiu i esportiu. Recuperarem l’antic i emblemàtic “Circuit del Cola-Cao”. Elaborarem un catàleg de rutes a peu i bicicleta per l’entorn natural del municipi.

 

Reordenació de la zona de Can Titó

Reprendrem el projecte inicial d’ampliació i remodelació de la piscina municipal i de Can Titó per reconvertir la zona en un espai d’oci, esport i salut respectant al màxim l’entorn natural.

 

Cobriment de les pistes exteriors de Can Titó

Treballarem per aconseguir finançament extern mitjançant subvencions d’altres administracions, per a cobrir les pistes exteriors de Can Titó i poder oferir un espai alternatiu a les instal·lacions del pavelló municipal.

Aquesta actuació donarà resposta a les demandes dels clubs esportius, i dotarà la ciutat d’una altra pista coberta per albergar activitats esportives de forma simultània amb el poliesportiu.

 

Ampliació i millora del gimnàs de Can Titó

Volem finalitzar  l’estructura inacabada a la zona de Can Titó i reinventar-la en un nou espai de pràctica esportiva, amb aquesta proposta ampliaríem la zona de gimnàs de Can Titó i li donaríem utilitat a un edifici inacabat. També en aquest espai ubicaríem el nou bar que donarà servei a la zona lúdica del parc fluvial i les piscines.

 

Recolzament als esportistes d’elit vilanovins mitjançant beques

L’Ajuntament ha d’estar al costat dels nostres representants esportius, que són ambaixadors del nostre municipi. Som conscients de la falta d’ajuts econòmics per als esportistes d’elit. La nostra proposta es basa en crear una línia de subvencions per a aquests esportistes.

 

Recolzament als clubs i entitats esportives

Facilitarem els tràmits burocràtics i estarem al costat dels clubs de la ciutat, com a ambaixadors del nostre municipi arreu on competeixen.

 © V365 - 2018